Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis workshop ‘Succesvol ouder worden’

Gratis workshop ‘Succesvol ouder worden’

Een positieve instelling, voor jezelf opkomen en omgaan met stress zijn belangrijke eigenschappen die nodig zijn om elke fase van het leven aan te gaan. Ook als u ouder wordt, is het belangrijk deze eigenschappen te blijven ontwikkelen. U krijgt meer zelfvertrouwen en daarmee vormt u een stevig fundament om de uitdagingen van het ouder worden aan te gaan. Indigo Zuid-Holland Zuid en Context bieden een gratis workshop aan met als thema ‘Succesvol ouder worden’. De workshop wordt gehouden op dinsdag 1 september 2015 van 14.00 – 16.00 uur. De locatie is Waardeburgh Zorgcentrum De Waard, Alblashof 1b te Alblasserdam.

De workshop is bedoeld voor mensen vanaf 55 jaar. Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen. De workshop staat onder leiding van een professional van Indigo of Context. Na een algemeen gedeelte zullen de deelnemers actief aan de slag gaan met een aantal oefeningen. De workshop is gratis te bezoeken, aanmelden is vanwege het maximum aantal deelnemers verplicht. U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 21 augustus aanmelden via de Seniorenzorglijn van Stichting Waardeburgh 0800 – 456 0 456. Stichting Waardeburgh faciliteert de workshop door het beschikbaar stellen van de zaal en het aanbieden van koffie en thee aan de deelnemers.

Wanneer?
1 september 2015 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Waardeburgh
Locatie:
Alblashof 1b
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.