Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontbijten voor een droomdienst

Ontbijten voor een droomdienst

Ontbijten voor een droomdienst in de Havenkerk
Zondag 14 juni wordt er in de Havenkerk een “droomdienst” gehouden.
Een dienst die de jongeren uit de Havenkerk hebben voorbereid.
In deze dienst zal het gaan zoals zij dat graag zouden willen. Hun droomdienst!
Eén van de dingen die hun leuk lijken is met elkaar ontbijten voordat de dienst begint. En dat gaan ze doen! Ze gaan met elkaar ontbijten om 08:45uur in de hal van de Havenkerk  om daarna (om 9.30 uur) met elkaar de dienst beleven. Iedereen is van harte uitgenodigd om met de jeugd te komen ontbijten en de dienst mee te vieren. De dienst zal worden geleid door Björn van Veelen uit Ede. S.v.p. opgeven t/m donderdag 11 juni via e-mail: bafa@ziggo.nl

Jeugdwerk Havenkerk & Ontmoetingskerk

Wanneer?
14 juni 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Havenkerk
info@havenkerk.nl
Locatie:
Havenkerk aan de Ieplaan 9
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.