Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rivas Zorggroep inloopochtend

Rivas Zorggroep inloopochtend

Rivas Zorggroep houdt een wekelijks inloopspreekuur in Alblasserdam. Deze vinden iedere donderdag plaats in Het Anker aan het Wilgenplein in Alblasserdam. Tussen 11.00 en 12.00 uur kan iedereen hier terecht met al hun vragen over zorg. Een verpleegkundige van Rivas is aanwezig om bezoekers te ontvangen en hen te woord te staan.

Waar kan ik mijn thuiszorg regelen? Wat is er met thuiszorg allemaal mogelijk? Voor deze en andere vragen over zorg kan iedereen binnenlopen in Het Anker. ‘Er is een verpleegkundige aanwezig die informatie kan geven over de thuiszorg in het algemeen, maar bijvoorbeeld ook over langer zelfstandig thuis wonen’, zegt teamleider Annemieke Kikkert, teamleider bij Rivas.

Mogelijkheden
‘We merken regelmatig dat mensen niet precies weten waar ze recht op hebben en welke mogelijkheden er in de zorg zijn’, licht Annemieke toe. ‘Met dit wekelijkse inloopspreekuur spelen we daar graag op in.’ Medewerkers van Rivas geven meer informatie over thuiszorg. ‘Maar ook over de andere diensten van Rivas, zoals zorghulpmiddelen, personenalarmering en verpleeghuiszorg.’ De medewerkers zullen de vragen beantwoorden, maar als het nodig is is het mogelijk om een afspraak te maken.

Meer informatie
Het inloopspreekuur vindt iedere donderdag van 11.00 tot 12.00 uur plaats in de recreatiezaal op de eerste verdieping in Het Anker aan het Wilgenplein in Alblasserdam. Voor meer informatie over het inloopspreekuur en andere diensten van Rivas kan contact worden opgenomen via Rivas Zorglijn 0900-8440 of kijk op www.rivas.nl.

Wanneer?
Van 2 januari 2014 11.00 uur tot 25 december 2014 12.00 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
Het Anker aan het Wilgenplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.