Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Paaspraise 2014

Ook dit jaar organiseert de Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard een Paaspraise avond op 1e Paasdag, 20 april a.s. Het belooft weer een bijzondere avond te worden! Het feest van de Opstanding van Jezus zal gevierd worden met een gevarieerd programma van samenzang.

De samenzang wordt ondersteund door een enthousiast koor van 25 vocalisten en een band van 9 man. Gerrit Mes, de voorganger van de gemeente, zal op de avond nog een korte overdenking houden, maar de avond bestaat hoofdzakelijk uit zingen!

Sinds het jaar 2000 wordt er door Jozua een praise avond georganiseerd met Pasen. De avonden worden overweldigend goed bezocht, juist door mensen buiten de gemeente Jozua. Eigenlijk kan wel gezegd worden dat het een interkerkelijke zangavond is waarbij Christenen uit de gehele regio bij elkaar komen om het opstandingsfeest te vieren.

Iedereen is van harte welkom op deze laagdrempelige avond en de toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden. Na afloop is er ruim de gelegenheid om nog wat te drinken. De avond begint om 20.00 uur en de zaal aan de Ampèrestraat 4 te Alblasserdam is open vanaf 19.30 uur.

Wanneer?
20 april 2014 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard
691 68 32
info@jozua-ega.nl
Locatie:
Ampèrestraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.