Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Back to Vinyl 'The White Edition'

Back to Vinyl is ooit kleinschalig begonnen in de bar van De Wipmolen in Alblasserdam om uit te groeien tot grootschalige feesten in cultureel centrum Landvast in Alblasserdam, waar in de hoogtijdagen 800 mensen op af kwamen.

Inmiddels is het toeschouwersaantal gedaald tot circa 350, maar dat vinden de drijvende krachten achter het feest Harry Kemp, Lykele Bokhorst, Ben Bochanen en Ariejan Boon geen enkel probleem. “Integendeel”, lacht Ariejan. “We kunnen nu het feest compact vieren in de bovenverdieping van Landvast.” ‘Wij staan er op vrijwillige basis en verdienen er niets aan,” geeft Ben aan. “Dus hoeveel mensen er komen maakt dan ook niet uit.” “Het belangrijkste is dat het gezellig is,” grijnst Harry. En dat het gezellig is, bewijzen de foto’s wel die te vinden zijn op de website www.backtovinyl.nl

Wanneer?
5 april 2014 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
Cultureel Centrum Landvast
Locatie:
Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.