Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Marriage Course

Marriage Course

Op dinsdag 4 februari 2014 gaat de Marriage Course weer van start. De Marriage Course is een serie van zeven avonden en is voor elk echtpaar (jong en oud) dat zich wil verdiepen en wil investeren in hun relatie zodat het een leven lang mee gaat.

Elke avond begint met een gezamenlijk diner, daarna volgt er een introductie op het thema van de avond, die bestaat uit een dynamisch geheel, waarbij filmfragmenten, persoonlijke voorbeelden  en interactie tussen jou en je partner worden afgewisseld. Je doet de cursus niet in groepsverband maar echt samen.

Onderwerpen zijn onder meer: sterke fundamenten leggen, communiceren en conflicten oplossen, de kracht van vergeving, goede seks, ouders en schoonouders en liefde in actie.

De avonden starten om 18:40 uur met het diner en daarna gaan we naar het gebouw van Evangelische gemeente Jozua aan de Ampèrestraat 4 te Alblasserdam. De data zijn: 4 februari, 11 februari, 25 februari, 4 maart, 11 maart, 18 maart en 25 maart.

De totale kosten voor deze zeven avonden bedragen per echtpaar € 135,00.

De Marriage Course is in 2004 door Alpha-cursus Nederland geïntroduceerd in Nederland en wordt nu al in meer dan honderd plaatsen gegeven. Er is grote behoefte aan in een tijd dat trouwen en een leven lang bij elkaar blijven minder vanzelfsprekend is dan ooit. Hoewel de cursus is gebaseerd op christelijke principes, is de cursus geschikt voor ieder echtpaar met of zonder christelijke geloofsovertuiging. Voor meer algemene informatie kunt u ook kijken op www.marriagecourse.nl.

Echtparen kunnen zich voor de Marriage Course opgeven (graag vóór maandag 27 januari) via e-mail of telefoon.

Wanneer?
Van 4 februari 2014 18.40 uur tot 25 maart 2014 00.00 uur
Organisator
Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard
078-6932102
familie.van.arkel@ziggo.nl
Locatie:
Ampèrestraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.