Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Presentatie over het leven van Mozes

Presentatie over het leven van Mozes

De heer Den Dekker geeft woensdag 26 februari een presentatie over het leven van Mozes in de recreatiezaal van de Alblashof. Senioren uit de Waard, de aanleunwoningen en uit de buurt zijn van harte welkom. de kosten zijn 3,50 euro inclusief een kopje koffie of thee.

Graag aanmelden via 0800-4560456

Wanneer?
26 februari 2014 van 14.30 tot 16.00 uur
Organisator
Verpleeghuis De Alblashof
692 15 00
Locatie:
Alblashof 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.