Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bemoedigingssamenkomst in de Hoeksteen

Bemoedigingssamenkomst in de Hoeksteen

In het kerkgebouw van de Baptisten Gemeente De Hoeksteen te Alblasserdam vindt zondag 16 februari 2014 de vijfde van een serie regionale Bemoedigingssamenkomsten plaats. Het doel van deze samenkomsten is naast evangelieverkondiging ook mensen te bemoedigen en vertroosten vanuit bijbels perspectief en in onderlinge ontmoeting.

De spreker deze keer is evangelist/zendeling Peter Hazenoot uit Sliedrecht. Hazenoot staat al geruime tijd in de bediening van evangelist/zendeling. Het werk gedurende zendingsreizen op Aruba en Cuba wordt gedaan vanuit de Stichting Wereld Evangelisatie Nederland (WEN).  Tijdens de periode in Nederland vervult hij tal van spreekbeurten in ons land en geeft hij Bijbelstudies aan jongeren.  Zie ook www.wereldevangelisatie.nl
 
Naast samenzang is er tijdens de Bemoedigingsdienst muzikale- en vocale medewerking van gemeenteleden van ‘De Hoeksteen’. De samenkomst vindt plaats aan de Plantageweg 142, 2951 VH in Alblasserdam en begint om 15.30 uur. Jong en oud is welkom. Voor de kleintjes is er crèche. Na afloop is er volop gelegenheid voor onderlinge ontmoeting onder het genot van koffie/thee of frisdrank. De toegang is vrij. Wel wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Wanneer?
16 februari 2014 van 15.30 tot 00.00 uur
Organisator
Baptisten Gemeente de Hoeksteen
0183-354149
c.j.barten@hccnet.nl
Locatie:
Plantageweg 142
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.