Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lamm Grey Bluesband 15 februari

Lamm Grey Bluesband 15 februari

Blues uit Den Haag met een repertoire van blues(-rock) klassiekers van Eric Clapton, Stevie Ray Vaughn, Poppa Chubby, Red Devils en vele anderen, staat de band garant voor een stevige avond bluesmuziek. Bekende en onbekende covers op geheel eigen wijze gebracht.
Inmiddels is het de 3e keer dat de Lamm Grey Bluesband bij Biggelmee op het podium staat. Een schitterend podium met een 60-ties entourage zorgt, in combinatie met de muziek, voor een gezellig swingende avond.

De band bestaat uit Robert van den Bos - zang en bluesharp, Loek Sies – drums en zang, Leo de Jong- gitaar en Arjan Siereveld - basgitaar.
Inmiddels is de Lamm Grey Bluesband een begrip in de Randstad. Gerijpt door het leven hebben de bandleden hun keuzes gemaakt en worden de "blues" prioriteiten op muzikale wijze neergezet.

http://www.lammgreybluesband.nl/

Wanneer?
15 februari 2014 van 21.30 tot 00.00 uur
Organisator
Vestzaktheater Biggelmee
078-6915387
info@biggelmeevzt.nl
Locatie:
West Kinderdijk 375
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.