Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag PCOAZ-scholen

Open dag PCOAZ-scholen

Vandaag openen de PCOAZ scholen De Boeg, De Loopplank en de Schalm weer hun deuren voor de jaarlijkse open dag.

De open dag is een mooie gelegenheid om een of meer basisscholen te bezoeken. Ouders van (bijna) schoolgaande kinderen en andere geïnteresseerden zijn, samen met hun kind, van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

 

Wanneer?
7 februari 2014 van 08.30 tot 14.30 uur
Organisator
PCOAZ Scholen Alblasserdam
Locatie:
zie website
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.