Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Talenten ontdekken en benutten

Talenten ontdekken en benutten

Talenten ontdekken en benutten; die van je medewerkers, maar juist ook van jezelf! Want uitgaan van jouw eigen sterktes en die van je eventuele medewerkers draagt bij aan het succes van je bedrijf. Maar hoe ontdek ik nu die persoonsgebonden eigenschappen? Wat is in welke mate ontwikkelbaar? Hoe belangrijk is het?

Jan Tilburg, werkzaam bij het Alblasserdamse Bildning, neemt je mee in de wereld van Talentmanagement. Een richting dat van groeiend belang is in het kader van Het Nieuwe Werken. Op 5 februari 2014 mag je inspiratie, tips en handreikingen over dit boeiende onderwerp verwachten. Zie voor meer informatie: www.vriendenvandeloopplank.nl/businessclub/meetings/05-02-2014.php en natuurlijk de bijgesloten uitnodiging.
 
Schrijf je in door te antwoorden op deze mail (businessclub@vriendenvandeloopplank.nl) of bel Anita Toes van Businessclub De Loopplank, bereikbaar op 06 4642 7729. Door je aan te melden, weten wij wie we deze avond mogen verwelkomen.

Wil je weten wat Businessclub De Loopplank nog meer op het programma heeft voor de eerste helft van 2014? Kijk dan verder op de site: www.vriendenvandeloopplank.nl/businessclub/bijeenkomsten.php
En schrijf je gerust in voor de andere bijeenkomsten.

Wanneer?
5 februari 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Businessclub De Loopplank
Locatie:
Pieter de Hoochplaats 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.