Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop ‘Wat leest u op het etiket?’

Workshop ‘Wat leest u op het etiket?’

Vandaag houdt  Rivas Zorggroep in Alblasserdam de workshop ‘Wat leest u op het etiket?’. Tijdens deze workshop komen deelnemers erachter wat er zoal op een etiket staat vermeld, zoals de voedingswaarde of ingrediëntendeclaratie.

Gezonde leefstijl
‘In onze maatschappij is er een overvloed aan voedsel’, vertelt Monique Wichers, diëtist bij Rivas. ‘Daarom is het moeilijk om bewuste keuzes te maken. Niet alleen omdat alles er even smakelijk en verleidelijk uitziet, maar ook doordat veel producten zo zijn samengesteld dat het moeilijk is te achterhalen wat ze aan energie en voedingsstoffen leveren.’ Deze workshop is handig voor wie waarde hecht aan een gezonde leefstijl, wie wilt opletten met suiker- en/of vetgehalte en voor mensen met een voedselovergevoeligheid en hierdoor bepaalde voedingsstoffen in de gaten moeten houden.

Datum en locatie
De workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ vindt op maandag 27 januari van 19.00 tot 20.30 uur plaats in Alblasserdam.

Informatie en aanmelden
De workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ is een activiteit die het Expertisecentrum Voeding en Leefstijl van Rivas in samenwerking met Dienst Gezondheid & Jeugd houdt. Voor meer informatie en aanmelden kan contact worden opgenomen via vodi@rivas.nl. Aanmelden is ook mogelijk via Rivas Zorglijn 0900-8440. Deelname is gratis.

 

Wanneer?
27 januari 2014 van 19.00 tot 20.30 uur
Organisator
Verpleeghuis De Alblashof
692 15 00
vodi@rivas.nl
Locatie:
Alblashof 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.