Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Slagwerkconcert Soli deo Gloria

Slagwerkconcert Soli deo Gloria

Vanavond organiseert de MPB van Soli Deo Gloria een heus slagwerkconcert. 3 volledig verschillende slagwerkgroepen qua samenstelling en met ieder een geheel eigen identiteit ontmoeten elkaar in een "slagwerk-drieluik"!

Voor iedere slagwerk- en muziekliefhebber zeker de moeite waard om te gaan kijken en luisteren!
Het concert vind plaats in zaal Royaal van cultureelcentrum Landvast.  Toegang Gratis!
 

Wanneer?
24 januari 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Soli deo gloria
Locatie:
Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.