Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstgezinsdienst in de Havenkerk

Kerstgezinsdienst in de Havenkerk

De klok van verwachting … ...

De JED (jeugd evangelisatie dienst) van 8 december was best spannend. We zagen een gestreste maar vooral achterdochtige en boze Herodes, een razende reporter die er probeerde achter te komen waarom Herodes zo in de stres was en 2 wijzen die hun geschenken in een koffer deden en op weg gingen, de ster achterna, richting Bethlehem. Na de JED van 8 december gingen de kinderen naar huis met een klokje nadat het vervolg op de 8 december JED werd beloofd in de kerstgezinsdienst.

Het beloofde vervolg op kerstavond. Kerst is het feest van de verwachting en vooral het feest van de hoop. Uiteraard zal tijdens deze JED het kerstverhaal worden verteld. Tijdens de vertelling zullen beelden worden getoond en uiteraard zullen gedurende de JED kerstliederen worden gezongen. Tussen de kerstliederen door zal er een verhaal worden verteld en worden uitgebeeld over een dominee die een aparte klok bij de klokkenmaakster en haar leerling brengt. Het is de klok van verwachting….. Een bijzonder verhaal dat te maken heeft met de klok die de kinderen aan het eind van de JED van 8 december mee naar huis kregen. Vervolgens gaan 2 jongens op pad met een camera om er achter te komen waarom kerst nou eigenlijk wordt gevierd. Weten we echt allemaal hoe en waar en onder welke omstandigheden Jezus is geboren? Het is wel allemaal ruim 2000 jaar geleden. Gelukkig krijgen ze antwoord op hun vragen van ome Kees die het hun haarfijn uitlegt. Meer dan de moeite waard om er weer bij te zijn!

Iedereen (vanaf 3 jaar) is van harte welkom in de kerstgezinsdienst op kerstavond, dinsdag 24 december om 19.00 uur in de Havenkerk.

Wanneer?
24 december 2013 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Ontmoetingskerk
Locatie:
Havenkerk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.