Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fancyfair/rommelmarkt voor Serious request

Fancyfair/rommelmarkt voor Serious request

Vorige jaar heeft BW Alblasserdam (Stichting Yulius) op initiatief van Arjan Vrijland een zeer succesvolle rommelmarkt ten behoeve van Serious Request georganiseerd. De opbrengst, ruim € 900 was ruim boven verwachting en was mede te wijten aan het enthousiasme waarmee iedereen in dit avontuur stapte.

Dit jaar organiseren we een fancyfair/rommelmarkt waarmee de weg naar een traditie is ingezet. Vele vrijwilligers zetten zich voor deze dag in. Was het vorig jaar alleen in de recreatieruimte, dit jaar hebben we diverse ruimtes in het MFC Alblasserdam gereserveerd waar verschillende activiteiten zijn. Zo is er een Kermis Modelbouw Tentoonstelling, verkoop van zelf gemaakte kettingen, armbandjes, en andere crea dingetjes, een springkussen voor de kinderen, boekenverkoop, een lunchconcertje, en meer. Ook zijn er diverse lekkernijen te koop.
Dit evenement zal plaatsvinden op 21 december van 10.00 tot 16.00 uur in het MFC Maasplein 30 2953 CH te Alblasserdam. Wij hopen u daar te verwelkomen.

Wanneer?
21 december 2013 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
BW Alblasserdam (Stichting Yulius)
Locatie:
MFC Alblasserdam
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.