Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boutdraaien bij vv Alblasserdam

Bij voetbalvereniging Alblasserdam is op zaterdag 21 december voor iedereen prijzen te winnen zijn met het boutdraaien. Het boutdraaien vangt op zaterdagmiddag aan om 14.00 uur en zal de rest van de middag duren. Er zijn vanzelfsprekend vele schitterende prijzen te winnen en er worden tevens voor de kleintjes kinderrondes gehouden.
 

Wanneer?
16 december 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
VV Alblasserdam
Locatie:
VV Alblasserdam
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.