Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Live Music Café met gitarist Simon Dekker

Live Music Café met gitarist Simon Dekker

Live Music Café met gitarist Simon Dekker.

Zondag 8 december is er weer een Live Music Café verzorgd door MultiMusic, al jarenlang het huisorkest van Landvast. Veel vaste bezoekers hebben gemerkt dat MultiMusic inmiddels is uitgebreid met een vaste gitarist: de uit Oud Beijerland afkomstige Simon Dekker. Simon is in het dagelijks leven leraar gitaar en is muzikaal van alle markten thuis en dat komt juist enorm van pas in het Live Music Café, waar steeds gestreefd wordt naar een afwisselende muziekkeuze van Jazz, Pop, Swing, Latin, Zigeuner, enz. Zangeres Iris Boermans heeft het publiek de vorige keer verrast en veel succes gehad met een aantal Nederlandse nummers en zal dat ook zeker uitbreiden. Zondag is ook zanger John Blom van de partij met veel afwisselende nummers. De begeleiding is in handen van bassist Wijnand Bitter, drummer Peter Boermans en muzikaal leider Martin Boskamp, op piano en accordeon.

Muzikanten die mee willen doen met een gastoptreden in het winterprogramma in Landvast of in de zomermaanden op het terras van Restaurant de Kat in de Wilg, kunnen contact opnemen met organisator Peter Boermans.

Het Live Music Café wordt meestal druk bezocht door jong en oud, in een gezellige en ongedwongen sfeer met lekker in het gehoor liggende muziek, een praatje, een drankje en voor sommigen zelfs een dansje.

Behalve zondag 8 december, staan ook nog geprogrammeerd zondag 12 januari met gasttrompettist Nanouck Brassers, zondag 9 februari met gastviolist Nathan Hol en zondag 9 maart met gastoptreden van The Rotations.

Het muzikale programma loopt van 15.00 tot 18.00 uur. Toegang altijd gratis.

Wanneer?
8 december 2013 van 15.00 tot 18.00 uur
Organisator
Cultureel Centrum Landvast
Locatie:
Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.