Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Verstilling - Sjane de Haan

Expositie Verstilling - Sjane de Haan

 

Op deze expositie van de in Alblasserdam geboren kunstenares zijn voornamelijk landschappen van de Alblasserwaard en de Dordtse Biesbosch te zien. Haar landschappen zijn sterk geabstraheerd. De kracht van haar kleurgebruik in combinatie met rust en ruimte is kenmerkend voor haar kunst. Al haar doeken stralen warmte, kracht en helderheid uit.
 
Sinds zij naar Dordrecht is verhuisd zijn ook de Dordtse stadsgezichten een favoriet onderwerp.
Meer informatie en werk is te zien op haar website
Wanneer?
Van 11 november 2012 11.00 uur tot 14 februari 2013 00.00 uur
Locatie:
Landvast Haven 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.