Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Captains Dinner 2012

De gemeente Alblasserdam spreekt ook dit jaar weer haar waardering uit aan alle vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de Alblasserdamse gemeenschap. Vanavond vindt vanaf 19.00 uur het Captains Dinner 2012 plaats.
Vrijwilligersorganisaties konden tot voor kort hun vrijwilligers aanmelden voor de Waarderingsprijs en de Vrijwilliger van het Jaar. Ook dit jaar waren er weer meer aanmeldingen dan plaatsen. Er kunnen maximaal 180 vrijwilligers deelnemen aan het Captains Dinner.

Vaste formule
Het jaarlijkse Captains Dinner heeft een vaste formule. Tijdens het diner duiken raadsleden en leden van de jeugdgemeenteraad in de rol van bedienend personeel. Zo spreken zij hun waardering uit voor alle vrijwilligers. Naast de verkiezingen en de toespraken is er de muzikale omlijsting, deze keer verzorgd door Willem de Graaf.

Prijzen
Iedere vrijwilligersorganisatie of organisatie die werkt met vrijwilligers mag maximaal drie mensen afvaardigen naar het Captains diner. Tevens kunnen zij projecten aandragen voor de waarderingsprijs van 750,-. Uit de genomineerden kiest de jury drie kandidaten die op de avond zelf een presentatie geven. De aanwezigen kiezen uiteindelijk de winnaar. De andere twee kandidaten ontvangen een troostprijs. De genomineerden voor dit jaar zijn: Stichting De Groene Long Alblasserdam, De Wandelvierdaagse Alblasserdam en Het Havenfestival Alblasserdam. Vrijwilligersorganisaties kunnen ook personen voordragen voor de prijs Vrijwilliger van het Jaar. Dit jaar waren er tien kandidaten. De jury bepaalt wie Vrijwilliger van Jaar 2012 wordt. Na afloop ontvangen alle gasten van wethouder Ad Cardon (welzijn) een presentje.

Organisatie
De organisatie van het Captains Dinner is in handen van Stichting Welzijn Alblasserdam.

Wanneer?
30 november 2012 van 19.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in Cultureel Centrum Landvast aan de Haven
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.