Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Family Builders

Family Builders

Evangelische gemeente Jozua heeft voor het seizoen 2012-2013 een reeks thema-avonden georganiseerd over 'Leven naar de toekomst'. Het themajaar bevat bijbelstudie-avonden met boeiende sprekers (bijvoorbeeld Otto de Bruijne), avonden over opvoeden (Family Builders met Rob Hondsmerk) en een aantal lofprijs- en gebedsavonden.

De verschillende avonden zijn niet alleen voor gemeenteleden bedoeld, maar zijn voor iedereen toegankelijk. De eerste avond van Family Builders vindt vandaag plaats.

Voor meer informatie en voor een overzicht van alle thema-avonden kunt u terecht op de website. (kijk bij Wat geloven wij?)

Wanneer?
28 november 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard
691 68 32
info@jozua-ega.nl
Locatie:
Ampèrestraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.