Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pannenkoekenmiddag

Vandaag is er in het restaurant van het MFC Maasplein gelegenheid om onbeperkt pannenkoeken te eten. Vanaf 12.30 uur staan de medewerkers van Drechtwerk klaar om u te ontvangen, vanaf 13.00 uur worden de pannenkoeken geserveerd.

De kosten voor deze maaltijd zijn € 2,50,  inclusief een nagerecht.

Vanaf woensdag 21 november zijn de kaartjes voor de maaltijd verkrijgbaar in het restaurant van Drechtwerk in het MFC Maasplein en bij de Stichting Welzijn Alblasserdam, Cortgene 20.

Wanneer?
27 november 2012 van 12.30 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Alblasserdam
Locatie:
in het restaurant van het MFC Maasplein,
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.