Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

V.I.P. Kerstkoopavond

V.I.P. Kerstkoopavond

Bloemen en boeken hebben gemeen dat je van beide nooit genoeg krijgt. Daarom organiseren bloemist Fiore en boekhandel de Schuilplaats een V.I.P. kerstkoopavond.

Bij Fiore is het nieuwe kerstaanbod voor het eerst te bewonderen. Daarnaast krijgt de bezoeker een korting van 10% op het complete assortiment. Bij boekhandel de Schuilplaats kwamen in de afgelopen weken meer dan 200 nieuwe boeken, cd's en films binnen, dus ook daar is genoeg te zien. Bij De Schuilplaats krijgt de klant, alleen op de Kerstkoopavond, 10% korting op CD's, DVD's en Engelse boeken.

Voor koffie of een drankje en iets lekkers wordt gezorgd.

Wanneer?
21 november 2012 van 18.00 tot 21.00 uur
Organisator
Bloemist Fiore en boekhandel de Schuilplaats
Locatie:
Plantageweg 11 en 13a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.