Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verlichtingsactie / Ik wil je zien

Verlichtingsactie / Ik wil je zien

Ik wil je zien
Zichtbaar zijn en zelf ook goed zien. Dat is belangrijk voor alle fietsers. Jaarlijks verzorgt de Fietsersbond reparatieacties in de Drechtsteden. Door vrijwilligers wordt dan de verlichting van fietsen nagezien en wanneer dat nodig en mogelijk is gerepareerd (alleen de materiaalkosten moeten worden vergoed). Dit wordt gecombineerd met de landelijke campagne "Ik wil je zien".

In de Drechtsteden wordt dit in 2012 voor de 25e keer georganiseerd. Een reden voor de Fietsersbond om er extra aandacht voor te vragen en natuurlijk om het gepast te vieren. Iedere fietser die over goede verlichting beschikt kan op de foto met de mt Ventoux:

  • 3 november Papendrecht, op de Veerpomenade van 10.00 tot 16.00.
  • 10 november Dordrecht, op de Statenplaats van 10.00 tot 16.30.
  • 17 november Alblasserdam, naast de bibliotheek, van 10.00 tot 16.00.
Wanneer?
17 november 2012 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Fietsersbond
Locatie:
naast de bibliotheek
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.