Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Cursus Babymassage

Start Cursus Babymassage

Door uw baby te masseren maakt u echt contact. In de cursus Babymassage leert u hoe u uw baby kunt masseren. Dat is niet alleen leuk, maar ook erg nuttig. Vooral bij huilbaby’s, zogenaamde ‘overstrekte’ baby’s en baby’s die veel last hebben van darmklachten. Het geven van een massage kan namelijk bijdragen aan: afname van huilbuien; rustigere slaap; verbetering van de spijsvertering; bevordering van de groei.

Naast de diverse massagetechnieken leert u in deze weken ook: diverse til- en draagtechnieken; de lichaamstaal van uw baby; wat u kunt doen bij darmkrampjes; hoe belangrijk is het is om rustig en aandachtig met iets bezig te zijn.

De cursus Babymassage bestaat uit vijf wekelijkse bijeenkomsten. De kosten voor de cursus Babymassage bedragen € 119,-.

Aanmelden kan via Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) of via de website.

Wanneer?
16 november 2012 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
in de Alblashof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.