Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mantelzorgdag

Vandaag organiseert de Stichting Welzijn Alblasserdam weer een mantelzorgdag. Om 10.45 uur verzamelen in de grote zaal van de Alblashof en vandaar met een bus door de Alblasserwaard toerend. Er wordt een lunch genoten bij 't Raadhuis in Goudriaan. Vandaar wordt er gereden naar museum de Koperen Knop in Hardinxveld, waar men een rondleiding krijgt.

Deze dag is er voor elke mantelzorger van Alblasserdam.
U kunt zich voor 7 november aanmelden bij Jeannette van Wijngaarden.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Laat u eens lekker verwennen.

Wanneer?
14 november 2012 van 10.45 tot 00.00 uur
Organisator
Jeannette van Wijngaarden
202 12 20
j.vanwijngaarden@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
Alblashof 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.