Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden The Fureys and Davey Arthur

Optreden The Fureys and Davey Arthur

The Fureys and Davey Arthur, Topfolk uit Ierland. Snelle jigs, prachtige emotioneel gezongen love- en sad songs worden aan elkaar gepraat d.m.v. grappige anekdotes. Eddie, George en Davey worden deze tour bijgestaan door Camillus Hiney(accordeonist) en, Aidan Guilfoyle. (bassist) Deze 5 mannen spelen goudeerlijke muziek, vol vuur en vervuld van de liefde voor hun vaderland, mis ze niet!

Vandaag starten ze de tour in Landvast, waar ze nu voor het derde achtereenvolgende jaar optreden. Kaartjes kosten € 22,50 en zijn in Landvast (078-6912923) en Tankstation De Meent te Papendrecht (078-6150065) te koop.

Wanneer?
8 november 2012 van 00.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.