Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Seniorenbijeenkomst: De winter komt er aan

Seniorenbijeenkomst: De winter komt er aan

Vandaag organiseert de seniorenvereniging van Baptisten Gemeente 'De Hoeksteen' een bijeenkomst voor Alblasserdamse senioren. Het programma van deze middag luidt: 'De winter komt er aan'

Een gezellig samenzijn met samenzang, gedichten en een presentatie van Krijn van den Ham uit Meerkerk; een verzamelaar met een imposante collectie die een goed beeld geeft van de ontwikkeling van de schaats door de eeuwen heen. Van der Ham rijdt met een kwart van zijn collectie door het land en en geeft lezingen. Botjes, Friese doorlopers, krulschaatsen, iets wat lijkt op noren, de koninginneschaats, verzin het en hij heeft het in zijn collectie. Achter iedere schaats zit een verhaal.

Behalve schaatsen neemt hij ook een aantal winterse attributen mee naar ‘De Hoeksteen’ en worden prenten en foto's getoond. Kom genieten van de mooie verhalen over winters van vroeger.

Aansluitend wordt er, rond 17.00 uur, een erwtensoepmaaltijd aangeboden.
Inloop vanaf 14.15 uur met koffie en thee; toegang vrij; wel collecte.

Wanneer?
7 november 2012 van 14.30 tot 17.30 uur
Locatie:
Baptisten Gemeente De Hoeksteen - Plantageweg 142
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.