Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uitwisselingsconcert Soli Deo Gloria

Uitwisselingsconcert Soli Deo Gloria

Tijdens dit concert is de fanfare van Muziekvereniging Vooruit uit Oude Tonge te gast.De fanfare “Vooruit” is een modern en dynamisch orkest dat musiceert in de hoogste divisie van de Nederlandse amateurblaasorkesten. Het is Soli Deo Gloria gelukt dit orkest bij hoge uitzondering naar Alblasserdam te halen.

De fanfare van Soli Deo Gloria vindt het belangrijk een goede band te hebben met collega-orkesten. Deze uitwisseling is voor elke muziekliefhebber uit onze regio een uitgelezen kans kennis te maken met een orkest dat op het hoogste niveau musiceert. Dit concert stimuleert beide orkesten het beste uit zichzelf te halen.

Op zaterdag 27 oktober gaat Vooruit deelnemen aan een fanfare concertfestival in Ouddorp. Tijdens dit festival treden 8 spraakmakende fanfareorkesten op. Hierbij worden zij beoordeeld door een professionele jury. Tijdens het uitwisselingsconcert in Alblasserdam zal Vooruit een gedeelte van het festivalprogramma ten gehore brengen.

Wij nodigen hierbij iedereen van harte uit op om deze unieke samenwerking bij te wonen.

Het concert vindt vandaag plaats in Cultureel Centrum Landvast. De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis. Het belooft een prachtige muzikale avond te worden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.

Wanneer?
3 november 2012 van 19.30 tot 22.30 uur
Organisator
Chr. muziekvereniging Soli Deo Gloria
Locatie:
Landvast aan de Haven
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.