Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt Drentse buurt

Vereniging Drentse Buurt organiseerd op Koninginnedag een grootse gezellige rommelmarkt. Tijdens deze dag is er een papagaaienshow van Salvatore, veloting, uitstekende catering, luchtkussen, DJ Alexander en kunnen de kinderen sierraden maken.

Er zijn nog plaatsen te huur van 4 bij 4 meter voor 5 euro per plaats. Er zijn in totaal 90 plaatsen beschikbaar. Opgeven bij L. Bijl.

Wanneer?
30 april 2012 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
L. Bijl
691 40 42
Locatie:
Drentse Buurt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.