Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

MiniSpecial Voeding in de bijbel

MiniSpecial Voeding in de bijbel

Op deze avond zal Esther Noordermeer dieper ingaan op (nieuwe) informatie over het onderwerp, maar vooral ook vragen beantwoorden. Van het boek dat zij hierover geschreven heeft, “De hemelse voedselbank”, is inmiddels een tweede druk verschenen en deze kan tijdens de avond aangeschaft worden. De avond zal kleinschalig, persoonlijk en interactief van karakter zijn en een hapje en een drankje zullen zeker niet ontbreken!

De toegang is gratis, wel graag aanmelden via email. Via dit adres kunnen ook eventuele vragen ingestuurd worden, zodat Esther zich hierop kan voorbereiden.

Voor meer informatie zie de website.

Wanneer?
19 april 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Evangelische gemeente Jozua
jozuavrouw@jozua-ega.nl
Locatie:
Ampèrestraat 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.