Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Onze Jongens

Workshop Onze Jongens

Samen nadenken en praten over onze jongens. Wat houdt hen bezig? Hoe praten ze daar over? Wat betekenen wij voor hen? Een avond waar vooral ouders van gezinnen met jongens veel van kunnen leren.

Tijdens deze workshop zullen o.a. de volgende thema’s behandeld worden: Jongens en communicatie, Jongens en emoties, Jongens en agressie. De avond wordt geleid door Karel Post, onderwijscoach bij Outback Explorers en biedt ook de gelegenheid om zelf actief aan de slag te gaan.

Belangstellenden zijn van harte welkom.
Toegang gratis, er wordt een collecte gehouden.
Voor meer informatie zie de website.

Wanneer?
18 april 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Evangelische gemeente Jozua
Locatie:
Ampèrestraat 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.