Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Release concert nieuw album Reni en Elisa

Release concert nieuw album Reni en Elisa
Het bekende muzikale duo Reni en Elisa begint het nieuwe jaar met de introductie van hun nieuwe album "De vijfde symfonie". Een nieuwe CD, vol van bemoediging, hoop, troost en verlangen. Met hun nieuwe programma zijn Reni en Elisa vanavond te zien en te horen in Alblasserdam.
 
Reni en Elisa laten ook in hun nieuwe werk veel van zichzelf zien: het leven in al zijn facetten komt aan bod in het repertoire. Zoals Beethoven in zijn "vijfde symfonie" worstelde met het noodlot, in de vaste overtuiging dat dit ooit overwonnen zal kunnen worden, delen Reni en Elisa hun hart: er is hoop, want onze God houdt zijn woord. Hij heeft in Jezus het kwaad overwonnen en wacht met open armen op Zijn kinderen.
 
In het concert komt hun volledige oeuvre van Reni en Elisa op een geheel nieuwe manier voorbij. Samen met hun band, die bestaat uit topmusici, bereiden zij zich voor op een ontmoeting van hart tot hart met hun publiek.
 
Het concert in de Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard is dé gelegenheid voor een avondje uit om voor het eerst of opnieuw kennis te maken met deze fantastische zangers en musici.
 
Reni en Elisa brachten samen en in combinatie met anderen talloze CD's uit. Een kenmerkend thema in hun werk is relatie: die tussen God en mensen, tussen twee geliefden, tussen ouders en kind. Reni en Elisa tekenen zelf voor een groot aantal van de teksten en arrangementen. De Nederlandstalige nummers zijn herkenbaar en vaak kleine momentopnamen uit het leven. Reni en Elisa weten als geen ander de juiste toon te treffen, waarbij ze niet aarzelen veel van zichzelf te laten zien.
 
"We merken dat onze muziek een bemoediging is voor veel mensen die naar onze concerten komen. Het is geweldig om te horen dat mensen zich herkennen in de nummers die we de afgelopen jaren geschreven hebben", aldus Reni Krijgsman. "We kijken er dan ook naar uit ons publiek te ontmoeten in de ontspannen sfeer van het concert in Alblasserdam."
 
Toegangskaarten (á 9 euro) zijn te bestellen via de website.
Wanneer?
13 april 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Evangelische gemeente Jozua Alblasserwaard, Ampèrestraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.