Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Politiek café met Mark Rutte

Politiek café met Mark Rutte

Minister-president en VVD-leider Mark Rutte brengt een bezoek aan Alblasserdam. Eerder deze dag is Rutte aanwezig bij de VVD Kamercentrale Dordrecht.

De Kamercentrale organiseert deze avond een openbaar politiek café in Alblasserdam om inwoners vanuit de regio kennis te laten maken met de VVD-leider en om met de minister-president in gesprek te gaan over het kabinetsbeleid en andere actuele thema's. De aanvang is om 19.30 uur. Het programma start om 20.00 uur.

De toegang is gratis en open voor iedere geïnteresseerde.

Wanneer?
11 april 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in cultureel centrum Landvast aan de Haven 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.