Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Revue van de Merwekrabbers

Revue van de Merwekrabbers

Het thema is: Love Boat. De Merwekrabbers zijn een groot succes op alle bejaardenavonden in Dordrecht De leden van het gezelschap nemen de oudere bezoekers mee in een tocht langs alle grote steden, waarbij veel bekende melodieën ten gehore worden gebracht.

De toegang is gratis, maar u moet zich wel aanmelden via de verzorgingshuizen of via Landvast.

Dit is een onderdeel van het Havenfestivalprogramma

Wanneer?
12 september 2011 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.