Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muzikaal theater

De Klinkers en popkoor Vivid organiseren vandaag een muzikaal theater. De regie is in handen van Jan Stroeve. Componist Arie de Bruin wordt in de uitvoering bijgestaan door beide koren. De leiding heeft dirigent Hendrik-Jan van Dijkhuizen. Het verhaal is geschreven door Cilia Hogerzeil.

De entree is gratis. Let op: Je kan op de locatie niet komen met de auto en er is ook geen parkeergelegenheid!

Wanneer?
7 september 2011 van 20.15 tot 00.00 uur
Locatie:
nabij molen De Blokker aan de Molenkade
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.