Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themabijeenkomst voor senioren

Themabijeenkomst voor senioren

Rivas Zorggroep houdt voor alle senioren uit Alblasserdam een speciale themabijeenkomst. De bijeenkomst heeft een informatief karakter. Vandaag wordt onder andere informatie gegeven over veiligheid in en om het huis, geven medewerkers van Rivas Zorglijn uitleg over alarmering en komt de wijkagent langs. Geïnteresseerden kunnen rekenen op een kop koffie of thee en iets lekkers.

Kijk voor meer informatie over deze themabijeenkomst en de andere diensten van Rivas op de website.

Wanneer?
5 september 2011 van 14.30 tot 16.00 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
in het MFC Maasplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.