Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomerbraderie

Zomerbraderie

Jong en oud zijn van harte welkom op de zomerbraderie in verpleeghuis De Alblashof. Voor de bezoekers zijn hier diverse marktkramen opgesteld. Daarnaast kunnen zij genieten van allerlei lekkernijen die hier te koop zijn.

Van rommelmarkt tot Rad van Avontuur
Wie een bezoek brengt aan de zomerbraderie kan snuffelen op de rommel- en curiosamarkt. Hier zijn ook kraampjes waar bezoekers speelgoed en boeken kunnen kopen. Cliënten van de dagbehandeling hebben een eigen kraam waar zij zelfgemaakte cadeaus te koop aanbieden. Daarnaast maken bezoekers tijdens de zomerbraderie kans op mooie prijzen. Met het Rad van Avontuur zijn grote en kleine prijzen te winnen. Deze zijn mogelijk gemaakt door gulle giften van lokale sponsoren uit de omgeving. De opbrengst van de markt wordt gebruikt voor nieuw meubilair voor de binnenbalkons Daarnaast kan ook decoratiematerialen worden aangeschaft waardoor gezellige en huiselijke zithoekjes ontstaan in De Alblashof waar bewoners met familie en naasten samen tijd kunnen doorbrengen.

Contact met de buitenwereld
Bewoners van De Alblashof kunnen regelmatig deelnemen aan diverse activiteiten. ‘De zomerbraderie is één van de vele activiteiten die we organiseren’, vertelt Janet Voorberg, activiteitenbegeleider bij De Alblashof. ‘Bewoners, familie en vrijwilligers kijken er altijd erg naar uit. Het is bovendien een van de activiteiten waarbij veel mensen uit de omgeving naar De Alblashof komen. Op die manier houden onze bewoners contact met de buitenwereld. We brengen als het ware buiten naar binnen.’

De rommelmarkt vindt bij slecht weer plaats in de binnentuin van deze Rivas-locatie. De toegang is gratis.

Wanneer?
3 september 2011 van 09.30 tot 13.30 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
op het parkeerterrein naar De Alblashof, Alblashof 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.