Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uitwisselingsconcert in de Ontmoetingskerk

Uitwisselingsconcert  in de Ontmoetingskerk

Zaterdag 25 juni aanstaande organiseert de Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Alblasserdam een uitwisselingsconcert in de Ontmoetingskerk.
Al jaren komen orkesten uit de wijde omtrek naar Alblasserdam om samen met Soli te concerteren. Onze gast tijdens dit concert is de fanfare Excelsior uit Papendrecht. Het is voor ons belangrijk een goede band te hebben met collega-orkesten die op een gelijkwaardig hoog niveau spelen. Dit concert stimuleert beide orkesten het beste uit zichzelf te halen.

Excelsior is een bruisende vereniging die zeer actief betrokken is bij de Papendrechtse en de regionale cultuur. Hun repertoire is gevarieerd en eigentijds en wordt steeds aangepast aan de gelegenheid waar het orkest zich presenteert.

De fanfare van Soli Deo Gloria wil het concert gebruiken als voorbereiding voor het aanstaande bondsconcours op zaterdag 12 november 2011 in Zaandam. Wij zullen tijdens dit uitwisselingsconcert voor de eerste maal het te beoordelen verplichte werk ten gehore brengen. Uiteraard zal ook de lichte muziek niet ontbreken.

Het concert vindt plaats op zaterdag 25 juni 2011 in de Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75, in Alblasserdam. De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis. Het belooft een prachtige muzikale avond te worden.

Iedereen is van harte welkom.

Wanneer?
25 juni 2011 van 20.00 tot 23.59 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.