Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijeenkomst PvdA afdeling Alblasserdam

Bijeenkomst PvdA afdeling Alblasserdam


Op Donderdag 23 Juni belegt de PvdA afdeling Alblasserdam weer een bijeenkomst voor leden en niet leden in cult. centr. "Landvast", aanvang 20.00 uur. Als thema voor die avond is gekozen een discussie m.b.t. de toekomst van de de gemeenten die met elkaar het Drechtsteden gebied vormen.

Een inleiding daarvoor wordt verzorgd door Jan Lagendijk - PvdA fractie-voorzitter van Dordrecht.
Ook zal de plaatselijke Perspectiefnota 2012 door de aanwezigen worden besproken.

Wanneer?
23 juni 2011 van 20.00 tot 23.59 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.