Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inschrijfmiddag Avondvierdaagse

Van 20 tot 23 juni is het weer zo ver, de Avondvierdaagse. Voorinschrijving is vandaag mogelijk.

Individueel inschrijven kost op de voorinschrijfdata 3,50 euro en op de eerste startdag 7,50 euro. Je kunt ook per groep inschrijven (alleen tijdens de voorinschrijving). Dit is gezelliger en veel voordeliger. Ook heb je onderweg nog wat extra voordeeltjes. Als je een groepje hebt van 20 personen dan kost het maar 2,50 euro per persoon. Je mag een groepje vormen met buurtgenootjes, klasgenootjes, vrienden/vriendinnen of wat je maar wilt. Lijsten om een groep in te schrijven kun je downloaden van de site. 

Ook vrijwilligers kunnen zich melden. Zij worden gevraagd om op een of meerdere avonden te helpen bij de organisatie. Het gaat hierbij om verkeersregelaars, controleurs/stempelaars en hulp bij het uitdelen van versnaperingen. Je kunt je aanmelden via onze site of per telefoon bij Klaas Timmerman 078 – 6917936 of 06 – 2847 2969. Ook kun je binnenlopen op een van de vrijwilligersavonden. Deze zijn op maandag 9 mei en woensdag 11 mei. Allebei om 19.00 uur in cultureel centrum Landvast.

Wanneer?
18 juni 2011 van 10.00 tot 15.00 uur
Locatie:
in het Makado winkelcentrum
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.