Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open repetitie blazers-/ slagwerkklas Soli Deo Gloria

Open repetitie blazers-/ slagwerkklas Soli Deo Gloria

Open repetitie
Na de zomervakantie start muziekvereniging Soli Deo Gloria met een nieuw seizoen blazers-/ slagwerkklas. De klassen zullen starten in september/ oktober 2011. Tijdens de klas leert men in groepsverband spelen op een instrument naar keuze. De klas duurt één seizoen en hiervan worden de eerste 3 maanden gratis aangeboden door de vereniging. Het instrument dat je wilt leren bespelen krijg je in bruikleen.

Voor hen die wel eens willen proeven aan hoe het er nou aan toe gaat tijdens zo’n blazersklas of slagwerkklas, houd SDG een open repetitie op dinsdagavond 14 juni 2011 in cultureelcentrum Landvast. Kijkers voor de blazersklas kunnen terecht in zaal Royaal en voor de slagwerkklas kan men terecht in één van de filmzalen, beide vanaf 18.45 uur.

Prijswinnaars
Tijdens het feest op kininginnedag heeft burgemeester Blase al drie prijswinnaars bekend gemaakt die, n.a.v. de koninginnedag-loterij van SDG,  50% korting hebben gewonnen op deelname aan één van deze klassen. Willem de Boom (10 jr) en Laurens Heuvelman (8 jr) kunnen na de grote vakantie tegen gereduceerd tarief starten met de blazersklas. De derde prijswinnaar, William Karels (10 jr) had meer interesse in de slagwerkklas.

Informatie
De eerste deelnemers zijn dus al bekend! Lijkt het jou/ u leuk om een trompet, een saxofoon of bijvoorbeeld tuba te bespelen! Of misschien lijkt een drumstel of xylofoon jou wel heel erg leuk? Je zou zomaar groot talent kunnen hebben en later kunnen optreden voor groot publiek!
Voor meer informatie over onze klassen en andere opleidingsmogelijkheden of wil je nu al graag een instrument komen proberen, neem dan vrijblijvend contact op met de opleidingscoördinator van SDG (06 3839 5359) of via onze website: www.sdgalblasserdam.nl

Soli Deo Gloria is op zoek naar het muzikaal talent van Alblasserdam en nodigt dan ook een ieder uit om een kijkje te komen nemen op de open repetitie van de huidige klassen om te ervaren hoe het er aan toe gaat.
Open repetitie blazers-/ slagwerkklas op 14 juni 2011 aanvang 18.45 uur in SCC Landvast te Alblasserdam

Wanneer?
14 juni 2011 van 18.45 tot 23.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.