Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatie-avond Jeugdland

Informatie-avond Jeugdland

Jeugdland Alblasserdam is een groot knutseldorp voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en wordt ieder jaar georganiseerd in de laatste week van de basisschoolvakantie. Het thema dit jaar is kunst en cultuur. Het is in de week van 8 t/m12 augustus van maandag tot donderdag in Landvast. Op vrijdag is het in de sporthal.

Vanavond kunt u tussen 19:45 en 20:00 uur binnen lopen. U kan luisteren wat er dit jaar te doen is. Ook nieuwe mensen zijn uitgenodigd.

Voor vragen kan je terecht op de website of bellen.

Wanneer?
8 juni 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in Cultureel Centrum Landvast aan de Haven
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.