Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Genezingsdienst Jan Zijlstra

Genezingsdienst Jan Zijlstra

Vandaag komt de bekende evangelist Jan Zijlstra spreken. Jan Zijlstra is vooral bekend vanwege de vele genezingsdiensten die hij houdt door heel Nederland. Daarnaast maakt hij ook TV-programma’s welke op Family 7 worden uitgezonden.

Tijdens zijn diensten hebben vele bijzondere genezingen plaatsgevonden. Een voorbeeld van zo’n genezing is de genezing van Janneke Vlot.

Toegang tot Shout 4 Joy is gratis. Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
4 juni 2011 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting PraiseValley
06-130 773 57
dalvanlofprijs@gmail.com
Locatie:
in Sportcentrum Blokweer, Esdoornlaan 25
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.