Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieochtend Senior Vakantie Plan

Senior Vakantie Plan organiseert al meer dan 40 jaar vakantiereizen voor senioren. Een onbekommerde vakantie met leeftijdsgenoten staat hoog in het vaandel. Enthousiaste vrijwilligers tonen u de mooiste plekjes in binnen- en buitenland. Wat dacht u van een cruise langs de kust van Noorwegen of een busreis naar Groningen? Tijdens de reizen wordt rekening gehouden met voorzieningen die op hogere leeftijd van belang (kunnen) zijn.

Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u luisteren naar Anneke Nennie van Senior Vakantie Plan. Zij vertelt u alles over deze comfortabele en unieke manier van vakantievieren.

De entree is gratis, graag wel even aanmelden in vestiging Alblasserdam of via deze link.

Wanneer?
18 mei 2011 van 11.00 tot 12.00 uur
Organisator
de Bibliotheek A tot Z
Locatie:
bibliotheek Alblasserdam, Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.