Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert Connected

Onder het sleutelwoord verbondenheid organiseert Christelijk jongerenkoor De Morgenster één van de drie concerten in de concertreeks ‘Connected’. Onder leiding van dirigent Leon van Veen en in samenwerking met de twee andere koren, die onder zijn muzikale hoede vallen, zullen zij te horen zijn.

De drie koren - met in totaal ongeveer 180 leden - die onderdeel uitmaken van ‘Connected’ zijn Gospelkoor ‘Rejoice’ uit Vleuten-De Meern, Interkerkelijk koor ‘Promising Voices’ uit Bodegraven en Christelijk jongerenkoor ‘De Morgenster’ uit Oud Alblas. Het idee voor de concertreeks bestond al langer. Dirigent Leon van Veen is letterlijk de bindende factor en muzikaal leider van alle drie de koren, met ieder een unieke sound.

Kaarten a €7,50 per stuk zijn vanaf 1 april via email te bestellen. Meer informatie over de koren, de concertreeks en/of de dirigent vindt u op de website.

Wanneer?
14 mei 2011 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Havenkerk aan de Ieplaan 9
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.