Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Geheel vrijblijvend sporten

Geheel vrijblijvend sporten

KDO Alblasserdam organiseert wederom de succesvolle Trend Master Weken. Deze 10 weken staan in het teken van elke week een uur actief sporten voor 50 plussers.

Vanaf heden wordt er door KDO Alblasserdam elke dinsdag, van 11.00 tot 12.00 uur lesgegevens. Deze zgn. Master Trend Weken zijn speciaal ontwikkeld voor dames en heren vanaf 50 jaar. Ook kan er kennisgemaakt worden met het enthousiasme van KDO Alblasserdam. Voor een laag tarief kunnen deelnemers 10 weken lang de conditie op peil houden en bewegen. Kom vrijblijvend sporten, bij inschrijving starten de 10 weken. U kunt dus op ieder moment instromen.

De Master Trend Weken staan in het teken van de volgende thema’s:
1. Bewegen op Muziek
2. Sport en Spel
3. Conditietraining

Voor geïnteresseerde kan er contact opgenomen worden met Gerda Zijderveld op telefoonnummer 078-6913713. Alle lessen worden gegeven in het gebouw van KDO Alblasserdam.

Wanneer?
Van 27 september 2010 11.00 uur tot 28 december 2010 12.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.