Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

KNVB aftrapbijeenkomst bij VV Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Op vrijdag 24 september houdt de KNVB een aftrapbijeenkomst bij vv Alblasserdam  voor (beginnend) pupillenkader.

Doelgroep
De aftrapbijeenkomst is een extra ontwikkelingsactiviteit voor het beginnend pupillenkader. Natuurlijk is ook het pupillenkader dat al enige tijd met pupillen werkt van harte welkom. Er is geen trainingservaring nodig om deel te kunnen nemen.

Aftrapbijeenkomst pupillenkader
Tijdens de aftrapbijeenkomsten staat het trainen en coachen van F-pupillen centraal. Het belangrijkste doel is om aan de hand van een demonstratietraining en een presentatie het kader te laten zien hoe zij F-pupillen op een leuke en leerzame kunnen trainen. Daarnaast wordt er ook aandacht bestaand aan hoe zij de

F-pupillen in een wedstrijd kunnen coachen cq. kunnen begeleiden.

Tenslotte wordt de gelegenheid geboden om vragen te stellen en kan de vereniging een afspraak maken met de regiocoach voor een verenigingsbezoek en/of een vervolgafspraak.

Het programma
18:15 uur Ontvangst
18:30 uur Opening / Inleiding
19.00 uur Praktijk F-pupillen
20:00 uur Pauze
20:15 uur Nabespreking praktijk
20:45 uur Presentatie DVD en boek F-pupillen
21:30 uur Afsluiting

Wanneer?
24 september 2010 van 18.15 tot 21.30 uur
Organisator
KNVB
Locatie:
vv Alblasserdam
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.