Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Teken- en schildercursus

Een introductie middag tekeken en schilderen word gehouden. Voor iedereen die altijd al heeft willen schilderen, maar het niet zonder hulp af kan. Vanaf 23 september begint de twaalf weken durende cursus echt onder leiding van twee schilders van amateur schilderclub De Spetters. Aanmelden kan telefonisch of op de introductie middag zelf. De gehele cursus kost 30 euro.

Wanneer?
16 september 2010 van 15.30 tot 17.00 uur
Locatie:
Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.