Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alblaspop 2010 – voor de 15e keer

Alblaspop is dit jaar voor de vijftiende keer. Wat als een “geintje begon” is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend feest voor jong, oud, man of vrouw het maakt niet uit.

Net als elk jaar is het voor de organisatie een zware strijd om een goed programma te realiseren, zo ook dit jaar. Zeker omdat dit jaar een jubileum jaar is, waren wij er op gebrand een goed programma neer te zetten. En dat is dan ook gelukt.

Vrijdag avond: Di-Rect en Kane
Beide bands stonden deze zomer al eerder samen op een podium. Op het Royal Beach concert in Scheveningen. Nu dan nog een keer, maar dan in Alblasserdam. Direct heeft met de nieuwe zanger een nieuwe cd  uitgebracht, “This is who are” daarop staan de hits als ; “Times are changing”, “This is who we are” en de laatste single “Hold on”.

KANE grossierde dit jaar ook weer in prijzen; beste Live Act (TMF-awards), beste single ‘no surrender’ en beste band (3FM awards). Elk festival wil deze act boeken, zo stonden ze dit jaar ook al bij Concert at Sea, Park City Live, TMF Awards en op Java Eiland.
 
Zaterdag avond: Ilse de Lange en Waylon
Op zaterdag avond staan ook twee winnaars van een 3FM award, Ilse als beste artiest en Waylon als beste nieuw kommer.
Vorig jaar verraste Ilse vriend en vijand in de feesttent van Alblas Pop. Wat een geweldige show, dus als je dit vorig jaar hebt gemist ……     Haar nieuwe album komt einde deze zomer uit, maar met ingang van 14 juli is haar nieuwe singel “Next To Me” te horen op de radio.

Waylon is de laatste artiest die optreedt op Alblas Pop. En niet zo maar een. Hij mag dan wel een nieuwkomer zijn, maar hij is wel de enige Nederlander die een contract heeft afgesloten met Motown records. Bovendien stond hij al in het voorprogramma van Whitney Houston, heeft hij opgetreden in tv shows over de hele wereld, en dan nu in Alblasserdam. Dit mag je niet missen.

Prijzen: 25 Euro per persoon, per avond
Kaartverkoop: diverse de verkooppunten. Alblasserdam: Primera De Molen, Blieck’s Point, Landvast. Nieuw-Lekkerland: Osibisa. Papendrecht: Smit juwelier en Zwijndrecht: Counter Walburg.

Wanneer?
Van 10 september 2010 00.00 uur tot 11 september 2010 00.00 uur
Locatie:
Feesttent Zuiderstek, Alblasserdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.