Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond antroposofische kinderopvang

Informatieavond antroposofische kinderopvang

Vandaag vindt een informatieavond plaats voor ouders met als thema: antroposofische kinderopvang. Dat betekent dat pedagogisch medewerkers het vrije spel van het kind begeleiden, zonder zich daar al te zeer mee te bemoeien.
Mooi, eenvoudig en duurzaam speelgoed van natuurlijke materialen waaraan de fantasie iets kan toevoegen is essentieel.

Vragen als "wat is het?", "wat betekent het voor mijn kind?" komen er aan de orde. “Daarnaast wil Wasko nagaan of er behoefte is bij de ouders aan dergelijke dagopvang binnen Wasko” 

Gastspreker Anneke Maissan, adviseur op het gebied van verzorging en opvoeding, verzorgt een presentatie over de antroposofische benadering van het kind in de kinderopvang en gaat in op de betekenis van deze benadering voor het kind. Ook worden de verschillen tussen de reguliere en de antroposofische kinderopvang toegelicht.

De bijeenkomst is gratis; vooraanmelding is niet nodig.

Wanneer?
8 september 2010 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Wasko
Locatie:
Kinderdagverblijf Dikkie Dik aan de Koningin Wilhelminaweg 71
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.